HAVlunsj - Innovasjon og samarbeid for bedre fiskehelse
18. March 2021, 11:30 - 12:30
ONLINE EVENT
Event registration is closed.
HAVlunsj arrangeres i denne runden av NCE Seafood Innovation og tar en nærmere titt på Fiskehelserapporten til Veterinærinstituttet.
Innovasjon og kommersialisering innen havbruk vil i økende grad komme fra prosjekter der relaterte næringer bruker teknologi og evner for samskaping for å bane vei for innovative produkter og løsninger.
Her dykker man ned i problemstillingene næringen må forholde seg til og samspillet med fiskehelse og fiskevelferd som selskaper må tenke på i utviklingen av nye løsninger til denne sektoren.
Program
11:30 Åpning v/ NCE Seafood Innovation
11:35 Hvordan har fisken det? Hovedfunn fra Fiskehelserapporten til Veterinærinstituttet v/ Ingunn Sommerset
11:55 Respons fra næringen – hvordan møter aktører utfordringene? Grieg Seafood, Solveig M.R. Nygaard
12:10 Å drive utviklingsløp i samspill med fiskehelse og fiskevelferd, Quantidoc v/ Karin Pittman
12:20 Spørsmålsrunde
Deltakelse og kostnad
HAVlunsjen er gratis og åpen for alle. Lenke for å koble seg på webinaret vil bli tilsendt pr. e-post kort tid før arrangementet starter.
Påmelding
Contact Information
HAVlunsj
HAVlunsj er en serie med lunsjmøter i regi av GCE Ocean Technology, VIS, Maritime Bergen, NCE Seafood Innovation Cluster, og NCE Maritime CleanTech.
HAVlunsj er en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging og blir arrangert nest siste torsdag i måneden.