Skip to the content

Frokostseminar: Øk synligheten din

14. March 2023, 08:30 - 10:00

Knowit, Nøstegaten 58, Bergen OG Streaming

Event registration is closed.

14
Mar

Bli med på frokostseminar hvor du får høre fra eksperter hvordan du bør tenke for å naile merkevarebygging, søkemotoroptimalisering (SEO) og LinkedIn-markedsføring. Arrangementet vil også bli streamet.

Dette frokostseminaret passer for alle som ønsker å bli bedre på digital synlighet.

Program

08:30 Registrering og frokost
09:00 Velkommen
09:01 Merkevare – om verdien av det lange løp.

Hvordan få eksisterende kunder eller brukere til å velge din merkevare gang på gang – eller hvordan få nye kunder eller brukere til å velge nettopp din merkevare blant sterke alternativer? Det finnes ingen trylleformel, men vi har sett på noen tydelige faktorer som går igjen blant dem som lykkes.

Marvel Skreien Stigen er en nysgjerrig merkevarebygger, som brenner for å skape unike kunde- og brukeropplevelser. Hun har bred erfaring fra ledelse av strategiske merkevareprosjekter, kommunikasjon, digital tjenesteutvikling.

09:20 Hva er SEO, og hvorfor bør du fokusere på det?

Det blir gjort 8,5 milliarder søk i Google hver eneste dag, og 68% av kundereisene på nett begynner i søkemotorer. Hvordan jobber man med søkemotoroptimalisering (SEO) for å bli synlig for potensielle kunder og leads?

Merethe er en engasjert digital markedsfører. Hun har erfaring innen digital annonsering, søkemotoroptimalisering, webanalyse, konverteringsoptimalisering og publisering.

09:40 Sånn nailer du Linkedin.

Linkedin blir omtalt som det viktigste sosiale mediet for B2B-markedsførere. Men hvordan bør bedriften og de ansatte bruke kanalen? Hva skal man si, hvordan skal man si det og bør man egentlig bruke emojis? Vi gir konkrete tips til bedrifter som lurer på hvordan de kan få mest mulig ut av Linkedin.

Hilde har jobbet med web og digital markedskommunikasjon siden 2000. I Knowit jobber hun som rådgiver innen digitalmarkedsføring, og har fagansvar for performanceleveranser i Bergen.

10:00 Takk for i dag

Deltakelse og kostnad

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Vi vil også streame arrangementet for de som ikke kan stille fysisk.

Parkering: Anbefaler de som kommer kjørende å parkere i Klostergarasjen.

Påmelding

Meld deg på innen 13. mars kl. 15:30.

 

Frokostseminaret arrangeres i samarbeid med:

Contact Information

Kai Stoltz

Business Development Manager

Kai Stoltz