Skip to the content

Webinar: Norske maritime muligheter innen havvindfartøy

12. September 2024, 12:00 - 13:00

Webinar

Register for event
12
Sep

Den norske maritime industrien er sentral i regjeringens "Hele Norge Eksporterer"-strategi, og havvind spiller en viktig rolle i den forventede veksten i sektoren. I dette webinaret får du en rykende fersk markedsanalyse av mulighetene for norsk maritim eksport innen markedet for havvindfartøy.

For å synligjøre mulighetene for norsk maritim eksport innen havvindfartøymarkedet, har Innovasjon Norge bedt Green Ducklings om å kartlegge markedet og identifisere bransjens styrkeposisjoner innen skipsverft, utstyrs- og tjenester.

Den norske maritime industrien er en av hovedsatsningene i regjeringens ”Hele Norge Eksporterer”-strategi. Målsetningen er å øke eksporten utenom olje og gass med 51 % inne 2030. For den norske maritime industrien betyr dette, at den årlige eksportomsetning skal vokse fra 85 milliarder NOK i 2021 til 128 milliarder NOK i 2030.

"Hele Norge Eksporterer"-strategien beskriver hvordan markedet for havvind utgjør en sentral del av den forventede omsetningsveksten i den maritime bransjen. Innovasjon Norge har fått i oppgave å samle den norske maritime industrien sammen med Team Norway og bidra til at man når målsettingen om økt eksport.

Program

12:00 Presentasjon, Green Ducklings:

I dette webinaret vil Green Ducklings presentere hovedkonklusjonene fra markedsanalysen og introdusere det fremtidige marked for havvindfartøy. De vil blant annet kommentere på forventningene til flytende og bunnfaste havvindprosjekter og aktuelle trender som oppleves i havvindmarkedet.

13:00 Takk for i dag

Deltakelse og Kostnad

Webinaret er gratis og åpent for alle.

Påmelding

Meld deg på dette webinaret.

Du vil motta lenke til webinaret kort tid før oppstart.

 

Contact Information

Karianne Kojen Andersen

Innovation Manager

Karianne Kojen Andersen